С какво ще запомним този ден?  Повече от 30 години след

...
С какво ще запомним този ден? 
Повече от 30 години след
Коментари Харесай

Теодора Енчева: Няма лошо хората да гласуват емоционално, това е лично

С какво ще запомним този ден? 

" Повече от 30 години след началото на прехода, когато започнахме да се образоваме на политическа и гражданска просвета, е извънредно време да стартираме да възприемаме българския политически живот отвън Байганьовското " всички са маскари ". Трябва да имаме способността да осмисляме и разбираме процесите и да пазиме избора си " - в Podcast новините чуйте още от коментара на журналиста и политически кореспондент на bTV Теодора Енчева. 

И още от тематиките, които ще чуете:

Инцидент с боен водач на аероплан СУ-25 е станал в региона на авиобаза " Безмер " до Ямбол, оповестиха от Министерството на защитата. Около 14 ч. през днешния ден при заход за кацане летецът е катапултирал. Той е в положително положение и контактен. Оказана му е първа здравна помощ на място и ще бъде превозен до ВМА - Сливен. Служебният министър на защитата Димитър Стоянов и началникът на защитата адмирал Емил Ефтимов са се отправили към авиобазата край Ямбол. 

Корабът " Вера Су ", който заседна преди към година край местността Яйлата, през днешния ден трябваше да бъде продаден на търг с очевидно наддаване. Той беше плануван за 11 часа в постройката на " Морска администрация - Варна ". Нито една компания обаче не е внесла документи за присъединяване в наддаването. Очаква се в оптимално къси периоди да бъде назначен втори търг. Началната цена е 460 хиляди щадски $ без Данък добавена стойност. Операцията по спасяването на " Вера Су " е коствала към 2 милиона и 700 хиляди лв.. Очакванията са страната да си върне най-малко половината сума от продажбата на кораба.

С какво още ще запомним този ден, чуйте във вечерните Podcast вести:

Последвайте ни в:  -  - 

Какво ни впечатли доскоро?  

Двама българи направиха пробив в системата за сигурност на мюнхенското летище. Как? Чуйте в Podcast новините. 
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР